Pateuri cu carne in Pie maker



 

Aveam acest aparat ce ceva vreme si nu l-am folosit pana acum. Din imagini vedeti ce frumos ies pateurile asa ca merita sa va luati unul daca nu-l aveti deja. Merge pe principiul aparatului WAFE sau a prajitorului de sandwich-uri TOAST.

Ingrediente 8 buc:
800 g aluat de foietaj
Umplutura poate fii:
1. umplutura cu carne
2. umplutura cu fructe
3. crema de vanilie
4. crema de ciocolata
5. dulceata
… etc

 



Mod de preparare:
Intai se pregateste umplutura care poate sa fie din carme, branza, dulceturi… Eu le-am facut in acelasi timp cu Pateuri cu pui si ficatei, asa ca de data aceasta am folosit aceeasi umplutura cu carne si o gasiti AICI.

Aparatul se sterge cu un servet de bucatarie curat. Aluatul de foietaj se intinde pe masa de lucru si se decupeaza cercuri de doua dimensiuni. Cele mari se aseaza in cele 4 forme ale aparatului Pie marker, apoi se adauga umplutura, care trebuie sa fie semi-pregatita daca este vorba de carne.

Se acopera cu cercurile de aluat mai mici. Cand se inchide capacul aparatului, acesta va stanta marginile aluatului. Se baga in priza si se lasa cca 15 minute, dar mai deschideti capacul pentru siguranta.



 

 

Sunt tare bune si aspectoase. Pofta buna!

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

2 comentarii

  1. 1
  2. 2

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.