Ciuperci din oua



 

Ciuperci din oua, o idee fantezie cu oua si rosii pentru masa de Pasti. Se pot face doar cate 2-3 ciupercute pentru fiecare platou, ca sa dea doar o nota frumoasa langa celelalte aperitive sau daca va plac puteti face un intreg platou.

 Ingrediente:
5 oua fierte tare
10 rosii cherry
100 g branza ricotta
100 branza feta
3 linguri smantana
1 legatura de patrunjel
sare
piper alb

 





Mod de pregatire Ciuperci din oua:
Se fierb ouale 20-25 de minute. Se pun in apa rece si se decojesc. Se taie in doua parti si la capete se taie cat sa stea fara sa se rastoarne.
Rosiile cherry dupa ce se spala se taie cate un capac si 10 felii de 3-4 mm ca baza pentru oua.
Se face o crema din branzeturi, smantana si patrunjel tocat. Se condimenteaza dupa gust. Pe feliile de rosii se aseaza jumatatile de oua, deasupra se aseaza o lingura de crema si se acopera cu cate un capac de rosie. Se fac picouri cu maioneza. Sunt aspectoase si usor de pregatit.

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

1 comentariu

  1. 1

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.