Pulpa de porc pe pat de legume la cuptor



 

Cum legume asortatae la cuptor sunt o garnitura delicioasa langa orice friptura, iata o varianta cu bucati de pulpa de porc. Legumele se aleg dupa preferintele fiecaruia sau dupa ce aveti la momentul respectiv in casa. Fata de reteta de AICI pe care v-am prezentat-o deja, acum am folosit alte legume.

Ingrediente 4 porti:
400-500 g pulpa de porc
condimente pentru porc
100-150 ml vin alb
Legume:
2 morcovi
2 vinete
2 dovlecei
1 fenel
1/2 ardei rosu
1/2 ardei galben
1/2 ardei verde
oregano
maghiran
cimbrisor uscat
sare, piper
ulei de masline

 

 

Mod de preparare:
Legumele se taie in rondele sau fasii, se aseaza rasfirate pe o tava de copt. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano, maghiran, cimbrisor uscat. Se stropesc cu ulei de masline fara sa aduagati apa.



Pulpa de porc se taie in felii se asezoneaza cu condimente pentru porc. Se dau o crusta feliilor de porc pe ambele fete intr-o tigaie cu putin ulei de masline, apoi se adauga pe patul de legume, se stropeste totul cu vin alb sec si se da tava la cuptor la 180 °C pentru 25-30 de minute.

 

 

De la atatea legume este o mancare sanatoasa cu multe vitamine. Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

3 comentarii

  1. 1
  2. 2

    Aceasta combinatie ne scoate din multe incurcaturi 🙂 Mai ales ca legumele pot fi schimbate si asortate dupa cum avem prin camara!
    Pupici

  3. 3

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.