Varza dulce calita cu carnati de porc



 

Daca ar trebui sa aleg intre valza dulce si cea acra nu stiu ce asi alege. Amandoua ne plac la fel de mult, din fiecare se pot face retete sau garnituri minunate. Acum ca tot e vara am zis sa profitam de varza dulce si cum aveam si conserve SunFood am pregatit aceasta Varza dulce calita. Am servit-o cu Carnati, dar o putei servi ca garnitura lamga un Muschiulet de porc invelit in bacon, un Piept de gasca sau un Pane de porc.

 

Ingrediente:
1 varza dulce potrivita ca marime
1 ceapa
1 conserva de rosii cuburi SunFood
2 linguri pasta de tomate
1 ardei rosu
1 foaie de dafin
sare
piper
ulei de masline
carnati de porc

 

 

Mod de pregatire:
Carnati de porc se inteapa cu o scobitoare din loc in loc si se pun la prajit in ulei de maslina cu putina apa. Cand apa este absorbita se mai adauga ca sa nu se arda ci sa se si patrunda si sa capete o culoare uniforma.

Varza se taie cat mai subtire, se freaca cu sare si se lasa 10-15 minute sa se inmoaie putin. Intr-un vas cu peretii mai inalti, in uleiul in care s-au prajit carnati se distuie ceapa taiata marunt pana devine sticloasa. Se adauga varza tocata, o foaie de dafin si piperul. Se complecteaza cu putina apa si se fierbe pana ce varza incepe sa se inmoaie, apoi se adauga ardeiul taiat julien, rosiile cuburi din conserva si 1-2 linguri pasta de rosii.



 

 

Se mai lasa la fiert pana se absoarbe lichidul. Se potriveste de sare si piper daca e nevoie.

 

 

Carnati de porc prajiti alaturi de varza dulce calita este un meniu usor si gustos. Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.