Bruschete cu carne de crab



 

Bruschete cu carne de crab constituie un aperitiv delicios, usor de pregatit si sanatos. De regula cand vorbim de bruschete, ne gandim la Bruschete cu rosii, dar sunt si alte variante la fel de apetisante, ca aceasta care v-o prezint acum, cu carne de crab.

 

Ingrediente: 
150 g carne de crab
5-6 masline negre feliate
2 lingurite capere
1 lingura zeama de lamaie
2 linguri maioneza
1 lingura smantana
sare
piper
crengute de menta
1 bagheta de paine (alba, meagra sau de secara)
2 catei de usturoi
1 lingurita de ulei de masline extra virgin

 

 

Mod de pregatire Bruschete cu carne de crab:
Se taie o bagheta din paine alba, secara sau neagra in felii potrivite ca grosime. Se stripesc cu putin ulei de masline si se prajesc, fie pe gratar ca mine sau in cuptor. Cand sunt gata, se freaca cu un catel de usturoi.

 



 

Ingredientul cheie al acestor bruschete este carnea de crab, care desi nu este ieftina, pentru a ne face pofta nu ne mai gandim. Am gasit zilele trecute la BILLA si am cumparat. Iata cum arata:

 

 

Se taie crabi in fasi si se pun intr-un bol. Se adauga caperele, maslinele feliate subtire, zeama de lamaie, maioneza, smantana si se condimenteaza dupa gust.
Se aseaza cu o lingurita pe bruschete si gata … bruschetele sunt tocmai bune de servit. Pofta buna!.

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.