Zi de marti norocoasa…



Nu ca asi fi o superstitioasa… cu ziua de 13, cu pisica neagra…. nu…. dar ziua de marti o evit de regula cand am o problema importanta de realizat. Dar iata ca astazi, tot o zi de marti… s-a spart sirul ghinioanelor…. si uimitor pentru mine, a devenit o zi norocoasa.
De ce norocoasa !!! De dimineata cand imi savuram cafeaua si am deschis mailurile, uimire… „felicitari pentru premiu…”. M-am dus repede pe blogul Laurei Laurentiu unde stiam ca trebuie sa apara castigatorii Concursului BLOGGOSPODINA

Fericirea a fost mareeee…… LOCUL 2 , intr-un concurs foarte strans ca punctaj. Multe retete minunate au intrat in concurs si juriu nu a avut o munca prea usoara.

Premiul acesta il impart cu sotul meu Miki. Reteta de Tort Malaga a fost facuta de mine, iar reteta de Rulada de porc cu ierburi a fost facuta de el.
Premiu are o incarcatura si mai speciala, ca a venit exact la o saptamana de cand am implinit 1 an de blogosfera culinara. Suntem fericiti si multumim pe acesta cale Juriului pentru punctajul acordat, Laurei Laurentiu care a gazduit acest Concurs si felicitari tuturor participantilor.

Tot cu acesta ocazie va multumim si voua, celor care ne vizitati blogul si care ne apreciati retetele. Sper sa ne ramaneti fideli si vom incerca in continuare sa va prezentam retete cat mai variate si apetisante. O zi frumoasa tuturor!



Sara & Miki
Iata retetele din concurs:

 

 





Recomandările noastre

20 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

    Felicitari !!! Mie ziua de marti imi poarta noroc, cu cea de simbata mai am citeodata ghinioane, dar daca nu ma gindesc ca e zi cu ghinion, nu se intimpla nimic rau ! Pupici si la cit mai multe premii !!!

  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9

    Felicitari din tot sufletul :). Nu va ascund ca ati fost preferatii mei, ma bucur ca sunteti pe lista castigatorilor. La multe retete delicioase, multi vizitatori si multe bucurii!

  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14

    Felicitari dragilor!!! meritati din plin premiul. Ma bucur ca ati primit un loc pe podium chiar daca nu e cu coronita:)
    Pupici si o sapt frumoasa

  15. 15
  16. 16

    @Ancuta multumim, la fel si tie. Pup!

    @nana multumim de vizita si aprecieri. O zi frumoasa!

    @Bianca tu esti o dulce ca de obicei. Multumim si te sarutam.

    @Andreea, multumim pentru cuvintele frumoase. Si tie o saptamana minunata!

  17. 17

    Buna ziua ,

    doresc sa va felicit pentru acest blog. Tin sa va spun ca am ales meniul pentru nunta mea de aici. Printre altele am ales si cosuletul cu salata de beuf la aperitiv . Am intampinat insa o problema , nu stiu ce aluat sa folosesc pentru cosulete ; am vazut in retetar ca este vorba despre foietaj , dar nu stiu ce fel de foietaj, care ar fi mai indicat sa nu se rupa . Va multumesc mult . Otilia

  18. 18

    @Otilia
    Multumesc frumos pentru felicitari. Ma bucur ca ai gasit la mine retete care sa le folosesti la un eveniment asa de important in viata ta. Cosuletele sunt o alegere buna ca-s un mod mai special de a servi salata boeuf. Se fac din foi de placinta, nu foietaj(cred ca te-ai gandit la aluatul de foietaj). Sunt pachetele de foi de placinta care se gasesc de-a gata in orice supermarket. Iti recomand sa iei mai de buna calitate, ca acelea nu risti sa se rupa. Se pun 3 foi din acelea una peste alta cu 3-4 stropi de ulei intre ele si tai rotunduri ca sa-ti intre in formele mici de tarte. Daca nu ai poti folosi si tavile de muffins, dar atunci nu-s crete si nici la fel de aspectuoase. Se comporta bine. Se pot pastra si 2zile ca sa le umpli. Daca mai e ceva intreabama. Iti mai fac o sugestie:
    http://culoriledinfarfurie.blogspot.com/2010/12/choix-creme-cu-crema-de-branza-si.html
    Casa de piatra si multa fericire in viata.

  19. 19
  20. 20

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.