Puiul… de regula, il avem mai mereu in frigider. Fie pulpe fie piept, puiul este economic si usor de a gati. Si cum cartofii noi mici sunt pe terminate, sa profitam.
Ingrediente:
* 5-6 pulpe de pui, usturoi
* condimente de pui
* unt+ulei de masline
* 1 kg cartofi noi
Mod de preparare:
Pulpele se spala, se sterg si pentru un gust mai bun, se flambeaza la flacara aragajului. Apoi se ung cu un amestec din ulei de masline si condimente de pui.
Pulpele se spala, se sterg si pentru un gust mai bun, se flambeaza la flacara aragajului. Apoi se ung cu un amestec din ulei de masline si condimente de pui.
Se ridica pielea si cu grija se pun felii de bacon si usturoi. Intr-o tava termoizolanta se pun pulpele cu ulei si putina apa.
Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit pentru 30 minute, se intorc pe cealalta parte pentru inca 20 de minute.
Se ridica folia si se mai lasa 10-15 minute sa se rumeneasca.
Se serveste alaturi de cartofii noi prajiti in ulei si o salata de vara.