Mod de preparare:
Carnea de vita se spala si se pune la fiert ca pentru supa de vita. De aceea este de preferat sa aiba si putin os, pentru un gust mai bun ai supei. Carnea fiarta se scoate din supa, se dezoseaza si se taie cuburi.
Apoi se prajeste in putin unt. Cand capata putina culoare, se scoate din tigaie si in sosul ramas se distuie ciupercile, adaugand dupa nevoie, din zeama de carne.
Lasam sa se inabuse ciupercile. O lingura de amidon se dizolva in zeama de carne, se adauga cubul cu gust de ciuperci, sarea, piperul alb si carnea de vita.
Se adauga si smantana si se mai lasa cateva clocote, pana se ingroase putin sosul. Se adauga si mararul tocat.
Pastele tagliatelle se fierb dupa instructiunile de pe pachet. Dupa ce au fost scurse, se servesc impreuna cu carnea, ciupercile si sosul rezultat.
frumoasa prezentare!
@Alison, multumesc, week-end placut.
Frumoasa prezentare!!! Felicitari, imi place si reteta
Une recette délicieuse.
Bravo aux chefs.
A bientôt.
@Nadji bonsoir et merci pour le commentaire.
Bisous…
@Bianca, multumesc si ma bucur ca-ti place. Week-end placut.
Acest lucru este doar frumos!
Very beautiful dish:)