Ingrediente:
* 500 gr fasole pastai
* carnati oltenesti
* 2-3 linguri bulion
* 3 cepe
* 3 cepe
* 2 morcovi
* ulei de masline
* sare
* piper
* piper
* marar si patrunjel tocat fin
Mod de preparare:
Fasolea se pune la fiert in apa cu sare. Separat intr-un vas cu ulei de masline, punem la distuit ceapa taiata julien si morcovul dat pe razatoarea mare.
Lasam 5 minute apoi daugam bulionul si dupa caz, din zeama in care am fiert fasolea pastai. Acoperim si lasam sa mai fiarba, asezonam cu sare si piper.
Dupa 10 minute adaugam fasolea scursa si mai continuam fierberea inca 5 minute.
La sfarsit se adauga verdeata tocata marunt. Poate fii servita drept garnitura la pui sau carnati.
Eu am fososit-o acum drept garnitura la carnati oltenesti prajiti .
Ce bine arata…
Buoni, io li mangio anche d'estate!
mmm,delicios!
@Surac,
@alison, multumesc de aprecieri.
@ Tania, grazie.