Pilaf cu inima de porc



 Ingrediente:

* 1-2 inimi de porc
 * condimente: piper boabe
sare, foi de dafin
enibahar, cuisoare
* 200 gr orez cu bob lung

 * supa de inima
* 1 morcov
 * 1 ceapa potrivita
* ardei californian 1/2 galben si 1/2 rosu
* ulei de masline
 * comdimente FUCHS pentru pilaf

 

 

Mod de preparare:
Inima de porc se curata de pielite si se tine cca. o ora in apa rece ca sa iasa tot sangele. Se fierbe apoi, de preferat in kukta, impreuna cu condimrntele: cateva boabe de piper, sare, 1 foaie de dafin, 2-3 boabe enibahar, 2-3 cuisoare. Cand e fiarta se taie bucati.



Pentru pilaf se distuie ceapa taiata julien, ardeiul rosu si cel verde se taie in cubulete. Apoi se adauga orezul care a fost fiert intr-o sita pe abur pana devine andante.

Asta e metoda sotului meu si cred ca se vede in poze ce bine arata bobul… merita putin efort in plus. Se mai adauga putina supa pana orezul este fiert. Spre sfarsit se adauga si bucatile de inima.

Se ia de pe foc, se adauga deasupra unt, cat o nuca si verdeata tocata. Se pune capacul si cateva prosoape ca sa stea la cald, cam 15-20 de minute. Pofta buna!





Recomandările noastre

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.