Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Pestele se spala doar la jet, se tamponeaza si se prajeste in ulei pe ambele fete.
Presarati sare si piper. Cand se raceste putin indepartati pielita, daca este cazul, apoi desfaceti in bucati cu ajutorul unei furculite.
Pentru aspect in uleiul de la peste am intors 2-3 minute cubuletele de ardei rosu.
Intre timp, preparati un sos din smantana, mustar, vinul alb, la care adaugati sucul si coaja rasa de la 1/2 lamaie. Cantitatile dupa gustul fiecaruia..
Fierbeti la foc mic timp de 2 minute.
Scurgeti pastele si turnati sosul deasupra. Se amesteca toate si se servesc.
Super arata!!! Aspectuoase de numa…
Minunat! I love the pasta and mustard sauce…Mustard is my favorite flavor 🙂
@Bianca multumesc … pupik.
Magic of Spice, thanks for the feedback.
N-am mancat niciodata paste cu sos de mustar, dar cred ca sunt absolut delicioase!