Cum in Banat nu este duminica fara supa, azi am pregatit o supa de vita. Zarzavaturile si carnea de vita din supa, mi-au dat ideea unei Salata de boeuf, pe care nu o mai facusem de mult timp.
Multi dintre noi, trebuie sa o recunoastem, facem Salata de boeuf de regula de sarbatori. Nu stiu de ce este obiceiul asta, ca destul de des ne raman zarzavatutile si carnea din supa de pui sau de vita.
Poate va fac pofta si o faceti si voi fara sa mai asteptati o zi importanta sau revelionul.
Nu am ce indicati sa dau, este ceva simplu si oricine stie sa o faca.
Zarzavaturile, carnea de vita sau din piept de pui si castraveciori in saramura, de regula, dar si-n otet cui ii place, toate se taie in cubulete mai mici sau mai mari, fiecare cum este obisnuit.
Se amesteca totul cu maioneza, se aseaza pe platou si decoram dupa inspiratia de moment.
Pofta buna!
si la noi se face destul de des…eu mai adaug si putina mazare…tare buna!
@geta si eu adaug si mazare, dar acum nu am avut in casa. O saptamana frumoasa.