sare
Mod de preparare:
Spata se taie bucati de carne cat mai lungi dar nu foarte groase. Se sectioneaza bucatile in trei fasii, pe lungime, lasand un capat de bucata netaiat. Apoi se impletesc fasiile si se prind cu scobitori.
Se pregateste marinata din ingredientele mentionate, se amesteca bine Se adauga spata de porc impletita in marinata si se lasa la macerat 2-3 ore in frigider.
Se pregateste tava pentru cuptor. Eu am folosit punga Maggi pentru fripuri. Iese foarte frumos rumenita, iar timpul de stat la cuptor este mai mic.
Se serveste alaturi de o garnitura de piure de cartofi sau de orez si o salata verde sau o Salata asortata.
un plat très savoureux
bonne journée
@Fimère, c'est vrai, merci. Bisous.
arata minunat!am notat reteta si o voi face si eu negresit…ai mei iubesc porcul taaare!
arata bine 🙂
@geta te cred ca ai tai iubesc porcul. E si buna carnea de porc si daca cu fantezie mai schimbam putin retetele clasice… atunci sigur te vor iubi mai mult. Pupik.
@Wine and Knives, multumesc de vizita.