* 2 oua
* 50 g cascaval ras
* pesmet
* patrunjel
* ulei de masline
Mod de preparare:
Dovleceii se curata, se taie in rondele de 5 mm grosime, se presara cu putina sare si se lasa aproximativ 15 min., pana ce sarea si-a extras apa in exces pe care o contin.
Se unge tava cu putin ulei si se presara cu pesmet. Feliile de dovlecei se zvanta cu hartie absorbanta de lichidul in exces, apoi se aseaza in forma de cerc pana se termina. Se presara iar putin pesmet si usturoiul (optional) taiat fin.
Se bat ouale, se adauga 2 linguri smantana, se condimenteaza, se adauga peste dovlecei. Se presara si cascavalul ras. Se da tava la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc.
Se servesc alaturi de orice carne alba. Eu am avut un piept de pui fript. Am stropit cu ketchup.
fOARTE FRUMOASA prezentarea!!!
Pupic
I love the zucchini like this…Lovely presentation 🙂
What a beautiful dish! Love the way you made the zucchini. Great presentation too!
Super arata!
Ce frumos arata 🙂
O garnitura simpla, dar totusi foarte interesanta. Felicitari si un weekend placut!
Foarte apetisant!
@Bianca, multumesc, pup, weekend placut!
@Magic of Spice et @Elisabeth, shank you very much for the comments.
@Cristina, ma bucur ca-ti place. A fost si bun la gust.
@Carmen, nu mai stiam ce garnitura sa fac si cu un dovlecel si putin aranjament, a iesit ceva apetisant. Pupik.
@MONONOKE KITCHEN, multumesc, te sarut si weekend placut.
Cit de apetisant arata!Eu nu ma prea impac cu dovleceii,dar la cum arata preparatul tau…..mai ca nu asa tine cont ca sint si dovlecei!Minunat!
Bine te-am regasit!
Sunt la Simona si sunt ca un semn de intrebare : Ce mai gatesc?…. Azi ma salveaza reteta voastra.Multumesc si o zi buna.Va pup.