* 140 g de zahar
* 200 g faina
* 30 g unt
Pregatirea:
Se incalzeste cuptorul. Intr-o tava se pune o foaie de copt. Intr-un bol se freaca spuma untul cu zaharul. se adauga ouale si esenta de vanilie. Se adauga faina, bicarbonat de sodiu si fulgi de ovaz. Se amesteca.
Din aluat se formeaza bile potrivite ca marime, se aseaza in tava cu suficient spatiu intre ele, ca se vor umfla in cuptor. Se coc timp de 10 minute. Odata ce acestea au facut un contur maroniu pe margini, se scot din cuptor si se asteapta 1-2 minut înainte de a le desprinde de pe hartia de copt.
Se pot servi simple la un ceai sau o cafea, sau se pot lipi cate doua cu o crema, serbet, sau ciocolata topita. Eu l-am lipit cu un ganache de ciocolata, preparata din ciocolata, smantana si un pic de unt.
Super! Imi plac mult de tot cu crema:)
sunt chiar minunate! si daca sunt cu crema de cioco…i love them!