* 150 g de ciuperci
* patrunjel tocat
* 2-3 linguri unt
* sare şi piper
Mod de preparare:
Cu ajutorul unui cutit dezosati pulpele superioare de pe os. Pentru umpluturam se soteaza ceapa in ulei fierbinte. Se adauga si morcovul feliat pe lung.
Ciupercile se taie în fasii, se pun peste ceapa, cu patrunjelul tocat, sarea, piperul si sosul de soia. Se lasa pana se inmoaie. Se umplu pulpe de pui cu acest amestec. Se fixeaza cu scobitori. Sa nu uitati sa le indepartati inainte de servire.
Ungeti o forma de copt cu unt, aranjati pulpele de pui şi condimentati cu sare şi piper. Se adauga supa de pui, daca aveti, daca nu puneti apa si dati la cuptor pentru 40 de minute, sa capete culoare si sa devita aurii. Serviti alaturi de un sote de morcovi . Pofta buna!
yamy,,cat de bine arata!!!
cei mici sunt baby morcovi din Kaufland nu? Si eu am luat si am pus odata la ciorba.
Pupici si duminica drumoasa
Ce bine arata! Vai mi s-a facut foame instant.
Puiul este recomandat in perioada asta, cel putin la noi unde s-a servit cam multa carne de porc de sarbatori.Frumoasa reteta ta.
Mi-ai dat o idee buna pentru masa de pranz de astazi.O zi buna!
Ce buna papita, eu sint innebunita dupa mincarurile facute in cuptor, iar asta sigur e pe gustul meu. Pupici si-o duminica placuta !
Formidabil
Un deliciu pe gustul meu,,,,,pot sa vin la masa???Te pup si-ti doresc Duminica frumoasa!!
tare bine arata!
Ca de obicei ,cu ce faci tu ,arata minunat!
Daca tot am venit ,vreu sa mai spun ceva.Cu multa placere vin pe blogul tau ,numai ca am o problema si as vrea sa vad daca o mai are cineva!Se deschide foarte greu,pagina cu blogul si imi apar multe popuri!Mai pateste cineva asa?Sau numai la mine?Blogul tau si al Maei,merg cel mai greu,la mine!
O seara minunata!
@Bianca, da sunt la punga congelati din Kaufland. Nu am trtinut cum se numesc. Imi plac ca sunt micuti si dau bine ca o garnitura. Pup!
@alinutza, multumesc, o seara frumoasa.
@hapleablog, da ai dreptate dupa atata porc cu sarbatorile, un pui e bine venit. Pup!
@maria mihalache, sper ca masa a fost gustoasa. Pupici!
@Daniela, ma bucur ca-ti place. O seara frumoasa.
@Bianka, multumesc.
@mirela, cu placere, voi pune inca un tacam. Pup!
@geta, ma bucur ca-ti place ca stiu ca ai tai sunt iubitori de porc. Pup!
@JANET, multumesc ca mi-ai zis. Esti prima care-mi spui. Voi pune un sondaj sa vad daca se mai confrunta si alti. Si la pagina voastra merge foarte greu. I-am spus Lianei ca de cand ati schimbat sablonul, acesta merge greu.
Cat despre pop-uri, acolo este de la tine. Chiar daca nu in totalitate, dar se pot bloca de la Tolls, sau daca ai pe ro. Instrumesnte / Unelte – Ooptiuni – Blocare pop, in functie cu ce lucrezi, IE sau MOZILLA. Pupici!
Sara-So elegant and delicious, I would certainly make this for a special occasion!
kisses!
That is a beautiful plate of food! Looks amazing!
@Elisabeth, very happy that my recipe please!
@Diethood.com, thank you very much:)!
delicious and healthy