Rulada cu crema de branza si mure



Ingrediente:
* 4 oua
* 4 linguri zahar pudra
* 1/4 lingurita esenta vanilie
* 4 linguri faina
1 lingurita praf de copt
* 1 lingura de ulei
* coaja rasa de lamaie

 

Umplutura:
* 200 g crema de branza fina
* 2-3 linguri smantana de frisca
* 2-3 lg zahar fin (dupa gust)
* sirop comcentrat de mure
* 4 gr de gelatina  Decor:
* zahar vanilat fin

 

 

Mod de preparare:
Se face un pandispam clasic din 4 oua. Se bat albusurile, se adaugi apoi treptat zaharul pudra. Se adauga si galbenusurile unul cate unul.

Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza incet sa nu se lase compozitia. Se adauga si coaja rasa de lamaie. Intr-o tava de 22×30 cm. se pune hartie de copt si se rastoarma compozitia.



Se da la cuptor cca 25-30minute. Cand e gata se rastoarna pe un prosop umed. Se desprinde hartia si se ruleaza cald in prosop.

Cat se raceste se face umplutura de branza. Intr-un bol se mixeaza branza, frisca, zaharul fin si siropul de mure. Eu am avut un sirop gros, ramas de la o dulceata din mure.

Merge orice alt fel de concentrat de fructe, sau chiar fructe de padure mixate. In cazul acesta se mai adaugati in plus gelatina. Se da la rece pana se incheaga putin, apoi se intinde pe rulada si se da din nou la rece, acoperind rulada cu o folie de plastic.

La servire se pudreaza cu zahar vanilat.

 





Recomandările noastre

10 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9

    @Eggnog Cheesecake, tThank you very much for the comments.

    @Torviewtoronto, glad you like, your kiss.

    @Lynds, With great pleasure, please serve. Kiss.

    @Lilly, ai dreptate, te sarut.

  10. 10

    @Carmen, da cand nu avem prea mult timp si ne trebuie un dulce, e minunat. Te sarut.

    @Bianka, o seara frumoasa.

    @FLORY, multumesc te pupic si eu.

    @Craita multumesc de vizita si aprecieri. Pup!

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.