* 4 linguri zahar pudra
1 lingurita praf de copt
* coaja rasa de lamaie
* zahar vanilat fin
Mod de preparare:
Se face un pandispam clasic din 4 oua. Se bat albusurile, se adaugi apoi treptat zaharul pudra. Se adauga si galbenusurile unul cate unul.
Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza incet sa nu se lase compozitia. Se adauga si coaja rasa de lamaie. Intr-o tava de 22×30 cm. se pune hartie de copt si se rastoarma compozitia.
Se da la cuptor cca 25-30minute. Cand e gata se rastoarna pe un prosop umed. Se desprinde hartia si se ruleaza cald in prosop.
Cat se raceste se face umplutura de branza. Intr-un bol se mixeaza branza, frisca, zaharul fin si siropul de mure. Eu am avut un sirop gros, ramas de la o dulceata din mure.
Merge orice alt fel de concentrat de fructe, sau chiar fructe de padure mixate. In cazul acesta se mai adaugati in plus gelatina. Se da la rece pana se incheaga putin, apoi se intinde pe rulada si se da din nou la rece, acoperind rulada cu o folie de plastic.
La servire se pudreaza cu zahar vanilat.
This is one of the most beautiful desserts I have seen! ♥- Katrina
beautiful and delicious lovely colour
This is stunning! I just want to eat a piece right now! : )
Simpla, buna si frumoasa!
Foarte simpla si arata grozav!
Foarte minunat
Ce frumos arata!Aveti un premiu la mine pe blog,pupici!
ce rulada faina,plina de aroma si culoare
@Eggnog Cheesecake, tThank you very much for the comments.
@Torviewtoronto, glad you like, your kiss.
@Lynds, With great pleasure, please serve. Kiss.
@Lilly, ai dreptate, te sarut.
@Carmen, da cand nu avem prea mult timp si ne trebuie un dulce, e minunat. Te sarut.
@Bianka, o seara frumoasa.
@FLORY, multumesc te pupic si eu.
@Craita multumesc de vizita si aprecieri. Pup!