Ingrediente stratul de rubarba:
* coaja de portocale (optional)
* 12 linguri zahar
Mod de preparare:
Rubarba se spala si se toaca in bucati. Folositi cat mai multa ca sa iasa mai groasa. O forma de tort se tapeteaza cu hartie de copt, care se unge apoi bine cu unt.
Se amesteca rubarba taiata bucati, zaharul si faina si se toarna in forma de tort. Se pune in cuptorul preincalzit numai cat pregatim aluatul de tort care va fi turnat deasupra.
Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca pentru cel putin 15 minute. Rulati un cutit ascutit în jurul marginii formei. Luati un platou de tort si rasturnati. Desprindeti usor hartia de copt. Se serveste si calda si rece. Puteti sa serviti cu frisca sau spuma de capsuni.
cat de bine arataaaa!!!!!!
O seara minunata!
@Dana Cristea, multumesc, o seara frumoasa si tie!
foarte faina.m-as dori sa se gaseasca si la mine rubarba dar nu e din pacate.ma servesc cu o feliuta de la tine,ce zici?
pupici
Arata tare bine …sunt sigura ca si gustul este pe masura. Un dulce pe gustul meu 🙂
weekend placut!
Ce de minunatie!!!! Imi place!!!!
Ce culoare frumoasa are si ce crescuta e!
Nu am mancat niciodata rubarba.
@sarah, la tine nu este rubarba, dar poate tu ai fructe de care noi nici nu stim. Pupici dulci!
@nicoleta da e un dulce acrisor. Week-end placut!
@reka ma bucur, e un dulce rapid. Poti sa-l faci si sub forma de chec. Pupici!
@gaby_d, eu am mancat anul trecut la o prietena si mi-a placut, asa ca am zis sa incerc, ca tot era la Kaufland plin de rubarba. Trebuie folosit mai mult. Week-ed placut!
Foarte bine arata ! de cand tot zic sa fac ceva cu rubarba si uit.. Cred ca-i grozava prajiturica ! pupici
Pufoasa, delicioasa si frumos colorata!
@Antonia,
@Licuta Marin,
Mukltumesc, o duminica frumoasa!