Cheesecake cu ananas la pahar



 Cheesecake cu ananas la pahar un desert rapid si sanatos. Cu aceasta reteta particip la concursul organizat de Diva in bucatarie si SunFud Romania la implinirea a 8 ani de existenta / #8aniSunFud

Ingrediente 2 porti:

100 g branza mascarpone
1 lingura de zahar praf
100 ml frisca lichida Meggle
10 – 12 biscuiti Petit Beurre
30 g unt
1 lingurita rasa de cacao
1 plic zahar vanilat



Mod de preparare:
Numarul de pahare este in functie de numarul de persoane. Aceaste ingrediente sunt pentru 2 porti. Daca folositi pahare mai mici va pot iesi 3 sau 4 porti.

Intr-un bol sfaraman biscuiti intre degete, adaugam o lingurita de cacao si zahar vanilat sau 2 picaturi de esenta. Omogenizam cu untul topit si impartim in cele doua pahare, ca prim strat.



Crema mascarpone se amesteca cu zahar dupa gust, tinand cont ca si frisca Meggle este dulce. Se bate frisca si se adauga in mascarpone. Doua linguri se pun deoparte pentru decor.

Se desface conserva de ananas si se scurge de sirop. Se aleg cele mai frumoase bucati de ananas, iar restul se taie in bucati mai mici si se amesteca in crema mascarpone. Se imparte crema in doua si se adauga in pahare peste biscuiti.

Bucatile ramase se aranjeaza deasupra in mod egal in cele doua pahare. Am folosit toata cutia de compot de ananas bucati.
Crema retinuta se pune intr-un poch si se decoreaza ca-n imagini. Delectati-va!





Recomandările noastre

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.