Pleurotus pane in aluat de bere



Pleurotus pane in aluat de bere o mancare rapida servita cu o garnitura si o salata alaturi. Fara ouale din aluat avem o mancare minunata de post.

 

Ingrediente 2-3 persoane:

250 – 300 g ciuperci pleurotus
2 oua (nu se folosesc pentru post)
faina
bere blonda
ulei de masline

Mod de pregatire Pleurotus pane in aluat de bere:

De pe trunchiul de ciuperci pleurotus se desprind foile cele mai mai si mai frumoase, se spala bine si se opareste putin in apa cu sare.

 



IMG_0719

 

Dupa ce s-au inmuiat putin, se scot si se pun la scurs. Ca sa obtinem paneuri frumoase le aplatizam, asezand deasupra un tocator.

Se pregateste un aluat ca de clatite din 2 oua, faina, sare, piper si bere. Se iau pe rand foile de pleurotus, se dau prin amestec intorcand pe ambele fete sa se prinda bine aluatul.

Se prajesc intr-o tigaie cu ulei de masline. Se scot pe o hartie absorbanta. Sunt un deliciu, nici nu ziceti ca nu mancati un pane din carne. Pofta buna!





Recomandările noastre

1 comentariu

  1. 1

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.