Pleurotus pane in aluat de bere o mancare rapida servita cu o garnitura si o salata alaturi. Fara ouale din aluat avem o mancare minunata de post.
Ingrediente 2-3 persoane:
Mod de pregatire Pleurotus pane in aluat de bere:
De pe trunchiul de ciuperci pleurotus se desprind foile cele mai mai si mai frumoase, se spala bine si se opareste putin in apa cu sare.
Dupa ce s-au inmuiat putin, se scot si se pun la scurs. Ca sa obtinem paneuri frumoase le aplatizam, asezand deasupra un tocator.
Se pregateste un aluat ca de clatite din 2 oua, faina, sare, piper si bere. Se iau pe rand foile de pleurotus, se dau prin amestec intorcand pe ambele fete sa se prinda bine aluatul.
Se prajesc intr-o tigaie cu ulei de masline. Se scot pe o hartie absorbanta. Sunt un deliciu, nici nu ziceti ca nu mancati un pane din carne. Pofta buna!
Eu am facut crap pane in aluat de bere,dar pleurotus,nu !
O sa incerc !