Peste la cuptor cu ciuperci si paste



 

Ingrediente:
500 gr. file de pangasius,
200 gr. ciuperci,
200 gr. paste tagliatelle,
1-2 linguri smantana,

50 gr. unt, zeama de la 1 lamaie,
1 lingura amidon,
2-3 linguri de ulei de masline,
verdeata,
piper,
boia dulce

 
Mod de preparare:
Fileul se portioneazain bucati de 10-12 cm. Bucatile se tamponeaza, apoi se stropesc cu un amestec de ulei de masline si zeama de lamaie. Se tavalesc apoi printr-un amestec din boia dulce, piper zdrobit si sare.Intr-o tava cu hartie de copt, unsa cu ulei se aseaza bucatile de peste.

Se la la cuptorul preincalzit pentru 10-15 minute. Se intoarce apoi si pe partea cealalta si se mai lasa inca 5 minute.

Ciupercile se taie jukien, se distuie in putin unt si zeama de ciuperci ( din cub concentrat de ciuperci). Se dizolva 1 lingura rasa de amidon si se adauga impreuna cu smantana, piper alb, sare, verdeata peste ciuperci.



La nevoie se mai adauga zeama de ciuperci si se mai lasa pana se leaga.

Pastele, eu am folosit tagliatelle, se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj. Este un fel de mancare usor, dar si apetisant.

 

 





Recomandările noastre

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.