Mod de pregatire:
Foietajul se intinde de 4-5 mm. Se taie in patrate sau dreptunghiuri, cum va iese mai bine ca sa folositi eficient foaia.
In interiorul patratelor, cu un cutit se traseaza un alt patrat mai mic, de 2-3 mm adancime. Se dau cu ou batut pentru culoare. Se introduce in cuptorul inchins.
Cand au crescut si au prins si o culoare frumoasa, sunt gata si se scot din cuptor. Dupa ce s-au racit, se desprinde prin ridicare capacele.
Separat, distuiti in unt legumele mexicane. Daca nu aveti, puteti improviza cu ce aveti prin frigider.
Taiati julien ardei rosu si verde, morcov, mazare, rosie, ceapa, sfecla rosie, verdeata…sarati, piperati. Cu aceasta compozitie se umplu pachetelele.
These look stunning!
http://anecdotesandapples.weebly.com
Hi Sara & Miki, thanks for visiting my blog earlier and nice to meet you. You've such a lovel blog here. And your cooking & baking are awesome delicious. Btw, these look simply divine. Thanks for sharing & hope you're having a wonderful day.
Cheers, Kristy
Faina idee! Arata ca o "cutiuta" cu bunatati
@Liana ma bucur ca-ti place ideea. Pupici.