* 1 plic zahar vanilat
* 4 oua
* 1 lingurita praf de copt
Mod de preparare:
Ciocolata rupta bucati, se pune intr-un vas pe baine-marie impreuna cu untul taiat cubulete. Se amesteca cu o spatula, pâna se topeste uniform.
Nuca se da la cuptor sa se prajeasca putin, apoi se toaca in bucati potrivit de mari.
Folosind un mixer electric se bat ouale cu zaharul. Se mareste viteza pana devine o cremoasa. Se adauga ciocolata racita putin, vanilia si faina cu praful de copt. Se amesteca la urma si cu nucile tocate.
Se tapeteaza o tava cu hartie pergament si se rastoarna compozitia. Se da la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Se taie în patrate sau ce forme doriti…
O alta varianta aici… Brownie cu crema de branza si dulceata de visine.
Bun trebuie sa mai fie si arata si foarte bine,brava ai retete minunate!pup si nopte buna!
frumoasa negresa si tare apetisanta!:D
excelente ciocolatoasele astea,ar merge linga cafeaua mea de dimineata!:))
@Gabriela multumesc pentru cuvintele tale.
@diamond, pupicuri si o zi frumoasa.
@alison, o zi inceputa cu cafea si brownie, in mod cert va fi minunata.
delicioase!!
@Claudia-Marie, multumesc de vizita si prietenie.
Te mai astept.