* coriandru
* piper
Mod dr preparare:
Pulpele se spala, se sterg si se condimenteaza. Apoi se dau la cuptor, in pungi de friptura. Ceva asemanator este si reteta Pulpe de cocos cu varza calita.
Separat varza, cea alba si cea rosie, se curata de frunzele vestede. Apoi se taie in julien. Se adauga la fiecare o lingura rasa de sare si putin zahar. Se lasa cca o jumatate de ora sa se inmoaie.
Se pun apoi la calit, in vase separate, in ulei de masline. Se distiue usor amestecand sa nu se prinda. Se complecteaza din cand in cand cu putina apa. Atentie nu se fierbe, ci se caleste.
Puteti sa o faceti, dupa gust, mai calita, capatand o culoare mai maronie. Cand varza este andante, se adauga ghimbir, coriandru, sare si piper dupa gust. Se servesc fie individual, fie impreuna.
Combinatia de culori, cea alba si cea rosie, creste aspectul platoul, care devine mai apetisant. E o idee…!!!