Ingrediente:
1 cutie de ton maruntit in suc propiu
1 lingura zeama de lamaie
1 lingura maioneza
1 lingurita de mustar
boia, coriandru
sare
piper alb
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele. Se pot servi clasic in cupe sau in rosii, carora li s-a taiat un capac si li s-a scos miezul.
Se amesteca toate ingredientele. Se pot servi clasic in cupe sau in rosii, carora li s-a taiat un capac si li s-a scos miezul.
Acelasi procedeu l-am facut si cu lamaile, din a carui zeama am pus si-n pasta de ton, iar restul l-am folosit la un desert.
Am vazut pe unele bloguri folosirea lamailor drept cupe de inghetata, un efect minunat.
arata foarte bine,sunt de efect pe masa aceste cupe din lamaie.ce fel de ton ai folosit?in ulei sau in spring water?pupici
Se potriveste de minune cu titlul blogului….multa culoare intr-o farfurie!
O seara buna!
@sarah, ai dreptate , am omis. Acum am folosit in suc propiu, dar cred ca merg bine si cele in ulei, doar sa fie scurs.Pupik.
@Janet ma bucura mult remarca ta. Da, asta am si dorit si nu intamplator am dat numele acesta blogului. Multumesc.
Imi plac foarte mult cupele tale 🙂 O idee foarte buna!
@kadiavsdutzu, multumesc de vizita si aprecieri.
Weekend placut.