Ingrediente:
* 1 kg pulpa porc
* 1 pahar vin alb
* cimbru
* coriandu
* tarhon
* busuioc * ulei
* sare
* piper
* garnitura din zucchini verde si galben
Mod de preparare:
Se curata carnea de grasimea in exces si se portioneaza. Se amesteca toate condimentele cu putin ulei si se ung bucatile de porc.
Se lasa circa 2 ore la macerat la frigider. Se pun apoi intr-o tava impreuna cu vinul si se introduce tava la cuptor.
Din cind in cand se stropeste cu sosul format in tava sa se rumeneasca uniform.
Friptura se serveste calda, cu o garnitura de zucchini pe care o gasiti... AICI.
Pofta buna!
Foarte bine arata!!!!
arata foarte imbietor …..duminica placuta
@Bianca,
@alialexa2006 multumesc, o zi frumoasa si voua.
si dumneavoastra am sa va trimit una la pachet,multumesc de aprecieri,va pup si apropo va admir intotdeauna felul in care aranjati pe platou si bine ati pus numele "culorile din farfurie" ca nuantele preparatelor sunt vii si parca pictate,va pup
@Doinitza`s cakes, iti multumesc pentru cuvintele frumoase. Mii de pupicuri.