* 1 castravete
*cascaval feliat
* salvie
* sare
* piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se desface de pe os, sau daca este dezosat, se desprind cei doi lobi.
Se acopera cu o folie de plastic si se bate foarte putin, ca la paneuri. Apoi cu un cutit se cresteaza la mijloc fara sa se taie in doua.
Se unge cu mustar, apoi se aseaza pe rand morcovul taiat lamele fine, castravetele julien, feliile de cascaval si salvia, verde sau uscata, de care aveti.
Se inchide ca un portofel si se prinde in scobitori. Se da o crusta intr-o tava cu putin ulei incins, apoi se da la cuptor. Eu am folosit pungile de friptura in care capata o culoare frumoasa.
Mai puteti folosi si folia de aluminiu, dar spre sfarsit sa desfaceti folia si se mai lasati cateva minute sa prinda culoare. La cuptor in funtie de cuptor, intre 50-60 minute.
Se serveste cu risotto. O reteta de risotto aveti >>> AICI. Pofta buna!
Foarte bine arata!!! Salivez aici:))
Ce de bunatati ai pregatit…de cand am fost ultima oara in vizita!!
O saptamana frumoasa..
Pupici..
@Bianca multumesc si o saptamana frumoasa.
@danna's ma bucur ca ai revenit pe la mine. Si tie o saptamana fara canicula.
Imi face pofta…Reteta super.
@Surac, multumesc de aprecieri. O zi frumoasa.
Tot am zis ca o sa cumpar salvie sa fac si eu cu piept de pui…"portofelele" tale sunt pline, deci esti o fericita ;-))
@Liana10 intradevar salvia verde da o aroma deosebita, dar pe criza… poti folosi si uscata la plic. Pupik.