Ingrediente:
* 1 kg coaste de porc
* 1 lg pasta de rosii
* 1 lingura mustar
* cimbru
* salvie
* 1 lingura miere
* usturoi uscat
*1 lingurita boia
* 3-4 linguri ulei de masline
* sare
* piper
Mod de preparare:
Coastele de porc se spala si se usuca. Se amesteca bine toate condimentele pana cand rezulta un sos de contimente care se toarna peste bucatile de coaste.
Se unge fiecare bucata si se pune totul intr-un bol acoperit la rece pentru aproximativ 1-2 ore.
Apoi se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si in care s-a turnat in prealabil putina apa si se introduc in cuptor timp de 45 minute sau pana cand carnea se rumeneste si se indeparteaza usor de pe oase.
Se servesc calde cu diferite garnituri si salate, ardei copti sau muraturi. Pofta buna!
Coastele de porc ,le prefer la gratar…si-mi plac la nebunie! Dar nici asa nu le-asi refuza!
O duminica minunata iti doresc!
vai cum arata…si eu care spuneam sa o las mai moale cu porcul!
@Janet, multam si o saptamana frumoasa.
@geta, ai dreptate porcul are o carne grea, dar al naibi de buna…nu???
My husband loves pork ribs. I have some in the freezer ready to go. This looks like a great way to to cook them up!
@Mother Rimmy, thank you, kisses.