* 400 g frisca Hulala
Mod de preparare:
Se prepara un blat de cacao din ingredientele de mai sus. Se bat albusurile spuma, se adauga treptat zaharul, se incorporeaza apoi galbenusurile usor, zahrul vanilat, faina, cacaua si praful de copt.
Se toarna compozitia intr-o forma de tort cu pereti detasabili si se da blatul la cuptor pentru 30-45 de minute. Blatul racit se taie in 2 foi care se insiropeaza blatul cu un sirop cu esenta de rom.
La bain-marie se pune 125 frisca, se adauga si ciocolata rupta in bucati si se amesteca bine.
Se lasa la racit, apoi se pune si restul de frisca batuta. Se intinde jumatate din crema peste un blat, se acopera cu celalalt blat si se imbraca totul cu restul de crema.
Decoram dupa inspiratia de moment.
Il est vraiment incroyable ce gâteau!!! J'en prendrais bien une part 🙂
Frumos tortulet!! Cred v-ati omenit pe cinste din el:)
O saptamana frumoasa. Pupik
Frumos tortul si delicios.
@Victoria,
Merci beaucoup pour ton commentaire, c'est vraiment gentil:) Bonne semaine.
@Bianca,
Ai dreptate cand avem ceva dulce, ziua e mai frumoasa. O saptamana frumoasa.
@Cristina,
Multumesc, o saptamana frumoasa.
Minunat arata tortul ma gandesc ca e si nemaipomenit de bun, mai ales ca torturile de ciocolata sunt preferatele mele:)Mi-ar placea mult sa facem un schimb de link-uri, daca va face placere: http://anita-albu.blogspot.com/ O zi frumoasa va doresc si spor la gatit!
foarte bun si foarte frumos…o saptamana placuta…pupici
@alialexa2006 ma bucur ca-ti place. O saptamana frumoasa si tie.
Frumos! Gorgeous tort 🙂
Poza acestui tort se gaseste furata cu nerusinare aici
http://prajituria.ro/retete/dulciuri-de-toate-felurile/cuiburi-cu-oua/12859/
poate reusiti sa luati masuri
@veronica iti multumesc pentru anunt. Desi stiam ca se practica furtul de poze si retete, nu am patit pana acum. Am gasit si nu mi-a picat bine. Sa vad ce pot face. Inca o data multumesc.