Coaste de porc la cuptor



 Ingrediente:

* 1 kg coaste de porc
 * 1 lg pasta de rosii
* 1 lingura mustar
 * cimbru
 * salvie

* 1 lingura miere
 * usturoi uscat
 *1 lingurita boia
* 3-4 linguri ulei de masline
 * sare
 * piper

 

 

 

Mod de preparare:
Coastele de porc se spala si se usuca. Se amesteca bine toate condimentele pana cand rezulta un sos de contimente care se toarna peste bucatile de coaste.



Se unge fiecare bucata si se pune totul intr-un bol acoperit la rece pentru aproximativ 1-2 ore.

Apoi se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si in care s-a turnat in prealabil putina apa si se introduc in cuptor timp de 45 minute sau pana cand carnea se rumeneste si se indeparteaza usor de pe oase.

Se servesc calde cu diferite garnituri si salate, ardei copti sau muraturi. Pofta buna!

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

5 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dă-i un răspuns lui Sara & Miki Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.