Pachetele din vita umplute cu ciuperci



Pachetele din vita umplute cu ciuperci 2-1
Ingrediente (pentru 2 persoane)
* 2 bucati escalop de manzat
* 1 ceapa rosie
* 130 g ciuperci
* 2 rosii

* 1 patrunjel tocat
* 50 ml pasta de rosii
* 50 ml vin alb
* sare
* piper

Mod de preparare:
Se toaca ceapa. Ciupercile se taie in felii. Se soteaza ciupercile si ceapa esalota intr-o tigaie timp de 5 minute la foc mare.

Se presara si patrunjelul tocat. Jumatate din ciuperi se taie in bucati mici cu un cutit cat mai fin. Restul se pun deoparte.

 

 

Se aleg 2 bucati escalop de manzat, late si subtiri. Se bat între doua foi de plastic ca sa nu li se striveasca fibra.

Amestecul de ciupercile taiate marunt si ceapa, se aseaza în centru feliei de carne si se inchide cu marginile feliei de carne, astfel încat sa acopere bine umplutura.



Se leaga apoi întregul pachetet, ca pe un pachet de cadou. Se repeta operatia pana umplem toate feiile de carne pe care le avem.

Se aseaza toate intr-un vas, se decoreaza imprejur cu ciuperci ramase si rosiile decojite si feliate.

Se acopera cu vin, pasta de rosii si zeama de carne dupa nevoie si se lasa sa fiarba pana manzatul este patruns.

Se adauga verdeata tocata si se reduce focul, dar se mai lasa câteva minute.

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

5 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dă-i un răspuns lui Sara & Miki Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.