Ingrediente
* 4 pulpe de pui
* 2 morcovi
* 2-3 cartofi
* 2-3 cartofi
* 200 g fasole verde
* zeama de pui
* 2 catei de usturoi
* ghimbir proaspat tocat
* sos de soia
* ulei de masline
Mod de pregatire:
Intr-o tigaie mare sau wok, sotati pulpele de pui in ulei, la foc mare, pana fac o crusta, apoi coborati focul.
Puneti sare si piper dupa gust, adaugati zeama de pui si lasati pe foc cat este nevoie.
In aceeasi tigaie, dupa ce scoateti carnea, sotati morcovi tăiati în fasii, cartofi taiati în patru.
Adaugati apoi fasolea verde, ghimbirul proaspat tocat şi usturoiul fin tocat.
Puneti inapoi pulpele de pui si sos de soia. Mai lasati cateva minute până când lichidul s-a absorbit.
Se serveste impreuna cu ardei copti.
des légumes bien mijotés accompagnés de cuisses de poulets c'est délicieux et riche
j'aime beaucoup
bonne soirée
@Fimère, merci pour ton commentaire, bonne journée.
Foarte gustoas si sanatos!
O seara frumoasa 🙂
@dana2dor, multumesc. Si tie o seara linistita.
rata super…felicitari
@alialexa2006 multumesc, te pup.