Ingrediente:
* 300 g tagliatelle
* 2-3 catei de usturoi
* sare
* piper.
Mod de preparare:
Pastele tagliatelle se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj. Se scot intr-o sita si se trec printr-un jet de apa in asa fel incat sa nu se raceasca.
Ficatei de pui se spala, se condimenteaza si se pune la fript intr-o tigaie cu 3-4 linguri de ulei. Se adauga usturoiul si se caleste 2-3 minute, apoi se scoate.
Rosiile se taie cubulete si se adauda si ele peste ficatei impreuna cu pasta de tomate. Se lasa cateva minute.
Se aseaza pastele pe o farfurie si deasupra se pun ficatei de pui si sos. Se presara busuioc proaspat tocat.
Poate o sa va placa si Tagliatelle cu vita si ciuperci, in sos de marar.
Buna mancarica!!!
@Bianca, multumesc si noapte buna. Pupik.
Imi amintesc de acest lucru din copilărie. Amintiri bune in bucatarie 🙂 Very good!