Ingrediente:
* piept de pui la cuptor
* 250 g conopida
* 250 gr broccoli
* 250 gr broccoli
* 1 ardei rosu
* 1 ardei verde
* 1 ardei verde
* supa de pui
* ulei de masline
* ulei de masline
* sare
* piper
* patrunjel tocat
* piper
* patrunjel tocat
Mod de preparare:
Am avut un piept de pui ramas de la un pui gril. Aveam nevoie de o garnitura. Am profitat ca inca gasim conopida si brocoli si am facut un sote langa piept.
Conopida si broccoli se desfac in buchetele si se pun la fiert in zeama de carne de pui din cub, pana devin aldante. Apoi se scot si se soteaza in unt.
Am mai adaugat si rondele de ardei rosu si verde. Se condimenteaza cu sare si piper. Se serveste alaturi de pieptul de pui si un sos de hrean, de visine, de rosii sau de usturoi.
Se presara patrunjelul tocat.
superba combinatia,incercata si mine,inca nepostata!:)
Culorile din farfurie superbe!!!Conopida si brocoli astfel gatite nu ma incanta foarte mult dar arata foarte bine la voi in farfurie:))
Pupici
moamaa, ce m-as infinge in pieptul ala…;-)
Multumim de idee… arata foarte apetisant!…
Frumos de tot… pup :)!
PS merci de vizita 😉 !
@alison, astept sa postezi si tu pe a ta. Pupici!
@Bianca, am uitat sa specific ca se pot servi cu un sos alaturi. E acelasi lucru ca legumele dintr-o supa, iar tu ca ardeleanca, unde supa e la loc de cinste, stii ca legumele din supa se manaca asa fierte, alaturi de carne, cu un sos alaturi? Duminica frumoasa.
@Liana10, esti carnivora daca ataci pieptul… hahaha. Duminica frumoasa!
@felis, multumesc, multe pupicuri.
@adriana-lucia, Multumesc… duminica placuta!
caspita che piatto ricco della domenica.complimenti!
@Lucy, ringrazio molto per la visita e arecieri.
Minunat, ce culori arata foarte frumos
Salut, daca te intereseaza un concurs cu premii: retete pe baza de ceapa, te invit cu drag la urmatorul link: http://lopfras.blogspot.com/2010/11/concurs-cu-premii-retete-pe-baza-de.html