* 125 g unt
* 200 g de faina
Mod de preparare:
Modul de preparare este acelasi ca la Muffins de lamaie cu dulceata de piersici. Inre-un castron se bate cu un mixer, untul si zaharul pana devine pufos. Se adauga ouale, cate unul si se freaca bine dupa fiecare adaugare.
Se adauga iaurtul (sau laptele), esenta de vanilie,siropul de zmeura si se amesteca. Se amesteca si faina.
Se ia din aluat si se pune in cupele de briosa cu ajutorul a doua linguri sau o lingura de inghetata. Coaceti circa 20-30 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa in centrul briosei iese curata.
Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca timp de aproximativ cinci minute înainte de a scoate din tigaie.
Se pot pudra simplu cu zahar sau orice alt decor. Eu am topit o ciocolata si am turnat pe muffins. Am ornat cu bilute colorate.
ce apetisanti sunt cu cioco…
Poate fi foarte bun, arata bine
yammyyyyyyyy ce bunatati!si cum arata cu cioco deasupra!!!!!
Ce bune trebuiesc sa fi fost cu atata ciocolata…yamy….
Pupici
ce bine arata ..au zmeura si cioco…foarte bune!
Ce bine arata cu ciucalata, hmmm, as minca si eu unul, dar mai bine inchid pagina, ca ma trimite fiica'mea in bucatarie…
Frumos mai arata.
@Liana10
@Bianka,
@MIMI,
@Bianca,
@dian@,
@Daniela,
@maria mihalache, ma bucur ca va place si multumesc de aprecieri. O seara frumoasa si pupici!
ce faine ti-au iesit,zici ca sant din cofetarie si cred ca sant gustoase rau,ti-am furat una!te pupik,o seara buna!
@Gabriela mie imi place sa fac muffins tocmai ca-s mai aspectoase, decat daca asi face un chec. Reteta este la fel. Pupici!
This looks delicious!!
@Luna's Recipes, thank you so much for the comments!