Dovlecei la cuptor umpluti cu carne de carnati



Dovlecei la cuptor umpluti cu carne de carnati 0

 

Ideea de a inlocui carnea tocata cu carne de carnati a avut succes cand am facut Rosii umplute cu carne de carnati. De aceea, am repetat de data aceasta cu dovlecei. Au fost foarte buni. Gustul de carnati afumati le da o nota mai aparte. Incercati si sigur o sa va placa. 

Ingrediente:

* 4-6 dovlecei subtiri
* cca. 800 g carnati de porc afumati
* 2-3 rosii decojite
* patrunjel verde tocat
* ulei de masline

 



 Mod de preparare:
Se aleg dovlecei subtiri de marine potrivita, cca. 12 cm. Se taie capetete si se scobesc de la un cap la altul. Eu am folosit un curatator de legume forma cilindrica. Voi va adaptati la ce ustensile aveti in bucatarie.
Se decojesc carnati de porc afumati si se marunteste bine umplutura. Fiind deja afumat nu mai are nevoie de condimente. Cu aceata carne se umplu dovlecei, apasand sa nu ramana goluri.
Cand am terminat se pun intr-o tava cu ulei de masline si putina apa. Se adauga si rosiile decojite si taiate julien.
Apoi se dau la cuptor cca. 20-25 de minute. Se intorc din cand in cand. Se servesc cu patrunjel verde tocat. Pofta buna!

 

 





Recomandările noastre

12 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

    @Daniela, sa incerci si cu carnati afumati, iti va placea sigur. O zi frumoasa.

    @ophelia1983, au fost foarte gustosi. Ma bucur ca-ti place, pup!

    @felis, multumesc. Pupici!

    @FLORY, ma bucur ca ne potrivim la gusturi. Pup si o zi frumoasa!

  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10

    Buna ziua, v-am descoperit blogul de la concursul de pe bucatarul minunat (felicitari pt premiu).

    V-am adaugat la blogroll-ul meu cu "culorile din farfurie" .. chiar aveti retete colorate si apetisante, felicitari la amandoi 🙂

  11. 11

    @Ari multumim pentru cuvintele frumoase. Asi dori sa intru si eu pe blogul tau dar apare… "Profil nedisponibil". Poate umbli pe la setarile blogului. Sper sa se rezolve si pe curand. Pup!

  12. 12

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.