Modul de pregatire:
Jumatate de pachet de taitei Chow mein noodle se arunca in apa fiarta cu sare pentru 3-4 minute. Se scurg si se trec printr-un jet de apa rece.
Acesti taietei chinezesti se pot pregati in multe moduri, cu sosuri din diverse amestecuri de condimente chinezesti, impreuna cu legume carne sau fructe de mare. Eu azi i-am servit langa un sos de rosii cu ciuperci si masline.
Se pun 4 linguri de ulei, preferabil ulei de susan, intr-o tigaie sau wok pe foc. Se adauga usturoiul si se prajeste usor pentru 20 de secunde. Se scoate si se adauga prazul taiat bucati de cca. 1 cm.
Cand devine sticlos se adauga pasta de tomate si se amesteca timp de 30 de secunde. Apoi adauga rosiile taiate, foaia de dafin si se lasa sa fiarba cateva minute, pana se ingroasa. Se adauga ciupercile si maslinele oparite inainte ca sa le iasa amareala. Se asezoneaza cu sare, piper si sos de soia dupa gust.
In sosul cald se pot amesteca taitei sau se pot servi direct pe farfurii cu sosul deasupra. E o mancare nemaipomenit de buna si rapida. Pofta buna!
Pfoooaaaaa, nebunie nebunie!
Nu stiu daca ti-am spus ca sunt fan nr.1 al pastelor, deci iti imaginezi cat de mult imi place preparatul tau 😀
Apropo, in weekend ma inspir de la tine si fac Pastitsio, abea astept! 😛
Weekend frumos, te pup!
@Delicious Flavours daca esti fan paste e de inteles alegerea cu Pastitsio. Ma bucur si astept sa vin la o portie. Pup si eu si week-end placut!
Super arata,vreau si eu,,,,,,,
Excelenta reteta pentru cei care tin post!
ce minunatie! o mananci cu ochii!
Exact pe gustul meu!!! Trebuie s-o incerc neaparat!!
Pup