File Salau Nil prajit cu taitei chinezesti o reteta care sper sa va placa ca si o alta reteta minunata tot cu salau, File Salau Nil cu ghimbir si usturoi. Delectati-va ca este un deliciu!
Mod de preparare:
Jumatate de paghet de Chow mein noodle se arunca in apa fiarta cu sare
pentru 3-4 minute. Se scurg si se trec printr-un jet de apa rece. Cand se servesc se intorc in ulei de susan intr-o tigaie pe foc.
Cele doua bucati de salau se condimenteaza cu sare si piper, poi se
tavaleste prin putina faina.
Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie
si se prajeste 2-3 minute pe fiecare parte, pana cand devine auriu.
Intr-o tigaie se amesteca vinul alb, apa, o lingurita de zahar si ghimbirul proaspat ras fin. In acest amestec se soteaza morcovul si ghmbirul taiat in fasii timp de 3 minute.
Se ia de pe foc si se condimenteaza cu sare si piper.
Serviti fileurile de peste cu fidea si soteul de morcov si ghimbir. Pofta buna!
deliciosssss <3
un deliciu.multumim.
Delicioasa mancare! Salaul imi place tare mult, si la cat de bine arata in pozele astea l-as manca tot! O zi frumoasa!
Arata grozav,trebuie sa fie delicios!Pupici
@Emily multumesc, pup!
@speranta cu placere, ma bucur. Pup!
@Paula Gafitescu e tare bun. Pup!
@FLORY a fost un rasfat. Multumesc, pup!
Un adevarat deliciu! Minunat!