Ingrediente:
1 rosie taiata cubulete
Mod de pregatire:
Cele doua bucati de cabanos se taie in bucati de 4-5 cm si se cresteaza la capete in cruce 2-3 mm. Se prajesc in ulei de masline pana prinde culoare.
Se scot carnaciori din tigaie si se lasa deoparte. In aceeasi tigaie se adauga ceapa tocata. Se prajeaste pana devine sticloasa. Se adauga ardeiul taiat fasii si o lingurita rasa de boia. Se soteaza 3-4 minute apoi se adauga cartofi taiati in sferturi. Se prajesc putin si se condimenteaza cu sare si piper negru.
Se pune apa cat sa-i acopere si se lasa sa fiarba cu capac, urmarind sa nu scada lichidul. Cand cartofi devin aldente se adauga o rosie decojita si taiata in sferturi, 2 linguri de ketchup, 1-2 crengute de cimbru pe care le veti scoate la sfarsit si o lingurita rasa de chimen.
La sfarsit se adauga carnati prajiti si se mai lasa 2-3 clocote.
Se ia de pe foc si se adauga un mixt de patrunjel si marar proaspat tocate. Pofta buna!
Arata fabulos!
Imi ploua in gura!!!!! De cand n-am mai mancat o mancarica de cartofi cu carnat..
Pup
Mamma mia, ce bine arata… Eu maninc in fiecare zi salata ca sa arat mai slabuta, zic eu, dar as baga repejor in gura un cirnacior din cel prezentat de tine… Ce foame mi s-a facut…
Foarte buna tocanita asta