Rosii umplute cu carne de carnati



 Ingrediente:
* 6 rosii mari
* 400 gr de carne de carnati
* 150 g ciuperci
* 1 ceapa mare

* 1 buchet de patrunjel
* cascaval ras
* vin alb
* sare
* piper

 

 



Mod de preparare:
Taiati un capac in partea de sus a rosiilor si cu o lingurita scoateti interiorul. Puneti-le cu gura in jos pe un gratar sa se scurga. pastrati si capacele pentru decor.

Pentru umplutura se foloseste carne tocata pentru carnati. Ciupercile si ceapa se toaca fin. Impreuna cu carnea se distuie in putin ulei de masline pana ce scade apa lasata de ciuperci si carnea se prajeste putin.

Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga patrunjelul tocat marunt si se umplu rosiile.



Eu cum aveam in casa carnati afumati, dar nu uscati, am decis sa-i folosesc. Asa ca i-am umezit ca sa le pot scoate pielita si astfel am obtinut carnea de carnati.

Am luat ciuperci din conserva, le-am scurs si le-am tocat, puteti folosi si blenderul. Le-am adaugat apoi la compozitia de carne care astfel nu mai necesita distuire.

Ciupercile de conserva nu-si mai lasa apa. Sare si piper, doar daca credeti ca mai trebui, in functie de ce carnati folositi. Am adaugat verdeata si am umplut rosiile.

Le-am asezat intr-o yena data cu margarina, si am adaugat vin. Peste rosii am razalit cascaval. Am dat la cuptor pentru 15 minute.

Sunt foarte bune. Pofta buna!





Recomandările noastre

12 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

    @Magic of Spice,
    Thank you very much:)!

    @Liana10,
    Au fost foarte bune, te pupik.

    @geta,
    Folosirea de carne din carnati i-a dat un gust bun prin izul de afumatura de la carnati. Din intamplare ies retete noi. Pupik.

  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.