Mod de preparare:
Taiati un capac in partea de sus a rosiilor si cu o lingurita scoateti interiorul. Puneti-le cu gura in jos pe un gratar sa se scurga. pastrati si capacele pentru decor.
Pentru umplutura se foloseste carne tocata pentru carnati. Ciupercile si ceapa se toaca fin. Impreuna cu carnea se distuie in putin ulei de masline pana ce scade apa lasata de ciuperci si carnea se prajeste putin.
Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga patrunjelul tocat marunt si se umplu rosiile.
Eu cum aveam in casa carnati afumati, dar nu uscati, am decis sa-i folosesc. Asa ca i-am umezit ca sa le pot scoate pielita si astfel am obtinut carnea de carnati.
Am luat ciuperci din conserva, le-am scurs si le-am tocat, puteti folosi si blenderul. Le-am adaugat apoi la compozitia de carne care astfel nu mai necesita distuire.
Ciupercile de conserva nu-si mai lasa apa. Sare si piper, doar daca credeti ca mai trebui, in functie de ce carnati folositi. Am adaugat verdeata si am umplut rosiile.
Le-am asezat intr-o yena data cu margarina, si am adaugat vin. Peste rosii am razalit cascaval. Am dat la cuptor pentru 15 minute.
Sunt foarte bune. Pofta buna!
Aşa destul de… acestea sunt tomate gloriei! I love the melting cheese and the flavors 🙂
Mmmm, imi inchipui ce gust minunat si parfumat a avut umplutura. pupik
la treba cu umplutura de carnati nu m-am gandit…cred ca au un gust minunat!
@Magic of Spice,
Thank you very much:)!
@Liana10,
Au fost foarte bune, te pupik.
@geta,
Folosirea de carne din carnati i-a dat un gust bun prin izul de afumatura de la carnati. Din intamplare ies retete noi. Pupik.
Superb arata! Felicitari…nu am facut niciodata rosii umplute cu carne, doar cu branza, ou sau vinete…cu siguranta voi incerca. Merci de reteta!
@Corina ma bucur ca-ti place. Dupa ce ai sa o incerci iti va placea si mai mult. Pupik.
Sigur sunt bune!!! Mai ales daca au carne de carnat…sunt excelente
@Bianca ma bucur ca-ti place ideea cu carne de carnati. Pupici.
Foarte inspirat numele blogului… se potriveste cu aspectul mancarurilor… vesele si apetisante… Felicitari
@felis, multumesc pentru aprecieri. Asta a fost si intentia mea si ma bucur daca am reusit sa transmit asta. O zi frumoasa.
doamne ce-mi plac retetele de pe blogul tau si pozele,superbe!
@Craita, multumesc, ma bucur ca-ti plac retetele mee, dar si tu ai un blog minunat si pozele la fel. Pupici.