* 2 linguri orez
* sos de rosii
* 100 ml smantana
* sare * piper
* patrunjel
Mod de preparare:
Ardeii se curata de seminte, se scoate capacul, se spala si se scurg de apa. Carnea amestecata cu ceapa tocata marunt, o lingura de ulei, orezul spalat, patrunjelul si mararul tocat, sarea şi piperul.
Se amestecă totul. Cu acest amestec se umple ardeii. Se asaza intr-o cratita potrivita ca marime, se toarna la inceput sucul de rosii, complectand cu apa pana la nivelul lor (jumatate suc, jumatate apa) si se lasa sa fiarba la foc mic, acoperiti cca. 30 minute
Cand sunt fierti, se freaca faina cu 2 linguri de apa rece si se amesteca cu sosul de la ardei, ca sa se lege ca o smantana subtire.
Se presara un pic patrunjel tocat si se pune cratita la cuptor pentru inca 15-20 minute. Se serveste cu smantana.
Arata foarte bine ardeii tai si sigur sant si gustosi!pupicei!
@Gabriela, multumesc, te sarut si o seara frumoasa.