Ardei umpluti cu carne



Ingrediente:

* 6-8 ardei de marime medie
* 400 g carne tocata
* 2 linguri orez
* 1 lingura ulei de masline

* 1 ceapa
* sos de rosii
* boia
* 100 ml smantana
* 2 linguri faina
* sare       * piper
* marar
* patrunjel

 

Mod de preparare:
Ardeii se curata de seminte, se scoate capacul, se spala si se scurg de apa. Carnea amestecata cu ceapa tocata marunt, o lingura de ulei, orezul spalat, patrunjelul si mararul tocat, sarea şi piperul.



Se amestecă totul. Cu acest amestec se umple ardeii. Se asaza intr-o cratita potrivita ca marime, se toarna la inceput sucul de rosii, complectand cu apa pana la nivelul lor (jumatate suc, jumatate apa) si se lasa sa fiarba la foc mic, acoperiti cca. 30 minute

Cand sunt fierti, se freaca faina cu 2 linguri de apa rece si se amesteca cu sosul de la ardei, ca sa se lege ca o smantana subtire.

Se presara un pic patrunjel tocat si se pune cratita la cuptor pentru inca 15-20 minute. Se serveste cu smantana.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

2 comentarii

  1. 1
  2. 2

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.