Un fel principal consistent si bun, numarul bucatilor de rasol fiind in functie de numarul persoanelor de la masa.
Mod de preparare:
Varza, ceapa si ardei se taie fideluta si se aseaza intr-un vas Roman.
Carnea se curata de aschiile de os si se sterge cu un prosop de hartie. Soricul se cresteaza cam din 2 in 2 cm. Feliile de carne se aseaza in vas peste patul de varza si ardei.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se presara cu cimbru. Se adauga ulei, usturoiul, foile de dafin, rosiile cuburi din conserva, vinul si apa cat sa acopere pana la jumatate. Se acopera cu capacul si se da la cuptorul preincalzit pentru o ora la foc potrivit.
Dupa o jumatate de ora carnea se intoarce pe partea cealalta si se mai completeaza cu putin vin daca este cazul. Se da din nou la cuptor fara capac, ca sa se rumenesca. Pofta buna!
Un preparat foarte bun..
Delicios!
Tare bine arata!!!Una dintre mancaricile mele preferate:)Pup!
Vai de mine Sara,tu ma omori incet dar bine cu asa ceva!!!dar mamaliguta unde este??
@Rocsy Ciobanu multumesc, ma bucur!
@Fancy Cake multumesc, pup!
@Licuta Marin te sarut cu drag!
@Lubita Iancu a fost si mamaliguta, dar am omis sa o pun in poza. Pup!
Copios, delicios… ce sa mai …un papa bun !!!
Delicioasa combinatie!!