Ficat de porc prajit cu sos de mazare



 

Ingrediente:
* 500 gr. ficat de porc
* 200 ml. lapte
* sare
* piper
* ulei pentru prajit

* 1 conserva de mazare (mijlocie)
* 1 lingura faina
* lapte
* smantana
* marar tocat
* cartofi natur

 

 

Mod de preparare:
Ficatul se portioneaza, se sterge si se pune la fragezit in lapte pentru cca. o ora. Apoi se scoate si se tamponeaza cu hartie absorbanta. Se prajeste in ulei incins.



Strecuram uleiul in care s-a prajit ficatul, eliminand resturile arse si mai complectam cu un cub de unt. Adaugam faina, amestecam si stingem cu lapte si smantana lichida.

Condimentam cu sare, piper si marar tocat fin.

Adaugam si mazarea si lasam sa fiarba incet pana se leaga sosul.





Recomandările noastre

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.