Ingrediente:
500 gr. de branza dulce,
200 cascaval ras,
200 branza topita
sare, piper alb,
covrigei,
saratele
Mod de preparare:
Se amesteca branzeturile, se condimenteaza cu sare si piper alb.
Se da putin la rece , apoi cu mainile umede se fac bilute, care se pun intre saratele sau covrigei sarati si potriviti de mari. Sunt ideale pentru un platou de aperitive, avand un aspect placut.
prezentarea este foarte interesanta si gustul trebuie sa fie pe masura ,nu am indoieli.felicitari pentru blog si promit ca mai trec pe aici.o zi minunata
Ce idee buna! N-am facut niciodata covrigi "umpluti';-)Eu prefer sa fac covrigii, decat sa-i cumpar, dar o sa ii si umplu cu prima ocazie. Merci de idee!
Acestea arata foarte bine! Deci unic.
ce super e ideea, nici nu m-as fi gandit. Felicitari pt ingeniozitate
@Lira multumesc si ma bucur ca-ti place ideea.
Wow , asta chiar ca-i bestialaaaaaa , pupici
Diana .
Wow , asta-i chiar bestialaaaaaaaaaaaa
@ONESTA30 ma bucur ca-ti place. Pup!