Cartofi noi cu carne de vita si ciuperci in sos de ardei



Ingrediente:
* 1 kg. cartofi noi mici
* 500 gr. carne de vitel,
* 300 gr. ciuperci
* 200 gr smântâna

* zeama de carne
* pasta de ardei(dupa gust),
* sare     * piper alb
* verdeata tocata

 

 

Mod de preparare:
Carnea de vitel se spala si se pune la fiert ca pentru supa de vita. Este de preferat sa aiba si putin os, pentru un gust mai bun ai supei, care va fii un alt fel de mancare.

Carnea fiarta se scoate din supa, se dezoseaza si se taie in cuburi. Apoi se prajeste in putin unt incins. Cand capata putina culoare, se scoate din tigaie si in sosul ramas se distuie ciupercile, adaugand dupa nevoie, din zeama de carne.



Lasam sa se inabuse ciupercile. O lingura de amidon se dizolva in zeama de carne si dupa gust sos de ardei. Eu am folosit pasta din tub unguresc, care se poate cumpara si din supermarketurile noastre.

Se adauga peste ciuperci. Se punr si sarea, piperul alb si carnea de vita. Se mai lasa cateva clocote, pana se ingroase putin sosul.

Se adauga si verdeata tocata. Se serveste alaturi de cartofii noi prajiti in ulei.





Recomandările noastre

3 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.