* 500 gr. carne de vitel,
* 200 gr smântâna
* pasta de ardei(dupa gust),
* verdeata tocata
Mod de preparare:
Carnea de vitel se spala si se pune la fiert ca pentru supa de vita. Este de preferat sa aiba si putin os, pentru un gust mai bun ai supei, care va fii un alt fel de mancare.
Carnea fiarta se scoate din supa, se dezoseaza si se taie in cuburi. Apoi se prajeste in putin unt incins. Cand capata putina culoare, se scoate din tigaie si in sosul ramas se distuie ciupercile, adaugand dupa nevoie, din zeama de carne.
Lasam sa se inabuse ciupercile. O lingura de amidon se dizolva in zeama de carne si dupa gust sos de ardei. Eu am folosit pasta din tub unguresc, care se poate cumpara si din supermarketurile noastre.
Se adauga peste ciuperci. Se punr si sarea, piperul alb si carnea de vita. Se mai lasa cateva clocote, pana se ingroase putin sosul.
Se adauga si verdeata tocata. Se serveste alaturi de cartofii noi prajiti in ulei.
Otimo Blog! Felicitações vindas de PORTUGAL
Visitem o meu blog também 🙂 http://artmusicblog.blogspot.com/
Bine v-am gasit. Arata foarte bine mancarica asta!!!Spor la bucatarit.
Multumim mult Bianca. Si noi ne bucuram pentru prietenia ta.