Ingrediente:
4 felii rasol de porc
3 morcovi + 2 telina( cca 200 gr.)
1 conserva mica de rosii
3 cepe potrivite + 3 catei de usturoi
125 ml vin rosu sec (facultativ)
2oo ml supa
2 linguri faina
3 linguri ulei
cimbru, rozmarin, busuioc
sare, piper
Mod de pregatire:
Se spala carnea, se sterge, se sareaza, se pipereaza si se tavaleste prin faina. Se prajeste in ulei pe ambele fete. Apoi se scoate din cratita.
In grasimea de la prajit se adauga ceapa julien, usturoiul feliat. Apoi pe rand se adauga legumele date pe razatoarea mare si se calesc.
Se adauga rosiile cu tot cu sos, vinul si supa, dupa care urmeaza verdeturile. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se introduce si carnea si se acopera cu un capac.
Se lasa la inabusit cca. 90 min. la foc mediu. Se serveste simplu sau cu paste.
Ce bine arata reteta asta!!
O saptamana frumoasa
@ Bianca multumesc si tie o saptamana linistita.