Rasol de porc in sos picant cu paste



Ingrediente:

4 felii rasol de porc
3 morcovi + 2 telina( cca 200 gr.)
1 conserva mica de rosii
3 cepe potrivite + 3 catei de usturoi

125 ml vin rosu sec (facultativ)
2oo ml supa
2 linguri faina
3 linguri ulei
cimbru, rozmarin, busuioc
sare, piper

 

 

Mod de pregatire:
Se spala carnea, se sterge, se sareaza, se pipereaza si se tavaleste prin faina. Se prajeste in ulei pe ambele fete. Apoi se scoate din cratita.



In grasimea de la prajit se adauga ceapa julien, usturoiul feliat. Apoi pe rand se adauga legumele date pe razatoarea mare si se calesc.

Se adauga rosiile cu tot cu sos, vinul si supa, dupa care urmeaza verdeturile. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Se introduce si carnea si se acopera cu un capac.

Se lasa la inabusit cca. 90 min. la foc mediu. Se serveste simplu sau cu paste.





Recomandările noastre

2 comentarii

  1. 1
  2. 2

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.