Ingrediente:
400 gr. peste alb,
1 ou + 1 galbenus,
piper, sare
pesmet, marar tocat fin,
seminte de susan
Mod de preparare:
Fileul de peste se marunteste ( nu se toaca), se amesteca ouale batute, se asezoneaza cu sare, piper dupa gust.
Se adauga si verdeata si pesmetul, cat sa se lege si sa devina o pasta consistenta. Se da la rece 1/2 ora, apoi se formeaza bilute care se tavalesc prin seminte de susan.
Se pot praji in baie de ulei sau la cuptor. Eu acum le-am facut la cuptor. Intr-o tava cu harte de copt se aseaza chiftelele si se dau la cuptorul preincalzit.
Se rotesc dupa 10-15 minute, ca sa se rumeneasca uniform.
Se pot servi simple sau cu sos remoulade, alaturi de orice fel de garnitura.
ces croquettes de poisson doivent être délicieuses. j'aime beaucoup l'ajout des graines de sésame.
Bon weekend.
Te-am gasit pe blogul lui juddy. Am intrat si constat ca ai un blog frumos si bine echilibrat!
Mai vin, si alta data!!!
@Jocok multumesc de vizita si te mai astept.
Frumos blogul tau si foarte interesant,am sa-ti dau niste premii daca i-ti face placere sa le ridici de pe blogul meu!Te astept!