Ingrediente:
10 felii de sunca
Se umple cu:
1. Pasta de peste:
– 1 cutie de conserva de ton bucati in sos de rosi,
care se scurge si se adauga porumb fiert tot din conserva
2. Salata à la russe
Cateva frunze de ceapa verde se oparesc si se taie in 2 pe lung. Rezulta niste fasii verzi cu care legam rolurile de sunca. E si practic si estetic.
Simplu si de impact!!!Copiez reteta!!!!
Va doresc o seara frumoasa!!!
frumusele rau!am sa le fac si eu la o "festiva"…
Superb arata,ca tot ce e aici la voi:una mai frumoasa si mai gustoasa ca alta!Va doresc o zi frumoasa !
@Judi,
@Geta,
@Carmen… multumim pentru cuvintele frumoase.
Va felicit pentru gustoasele retete si pentru minunatele fotografii.
"Tot Banatu-i fruncea…!"
O idee buna pt. aperitiv!
@Liana10, pupici si o seara frumoasa.
Practic, estetic si cu siguranta tare gustos!
simple. yet classy…lovely.
@Ela… thank you very much 🙂 !