Peste la cuptor



 

Ingrediente
* 1 peşte
* 1 ardei rosu
* 2 cepe rosii
* 2-3 catei de usturoi
* 3-4 rosii
* 1 rădăcină de pătrunjel
* 1 morcov
* 70 g pasta de tomate
* 1 lamaie
* pătrunjel
* cimbru
* ulei de măsline
* lamaie
* sare
* piper

 

 

Preparare:
Se cureti bine pestele. se spala sub jet de apa, se stergi cu un servet si se comdimrnteaza. Se taie ceapa, ardeiul rosu si rosiile in rondele.

Morcovi şi radacina de patrunjel în felii subţiri. Se taie si caţelul de usturoi marunt.



Într-o tava potrivit de mare, se aseaza pestele, apoi ceapa, morcovul, radacina de patrunjel, usturoi şi ardei cu un pic de ulei de măsline.

Apoi se adauga rosiile, cimbru, patrunjel tocat si un condimente sare si piper dupa gust. Se pune peste peste si suc de roşii concentrat.

Se complecteaza cu apa, sau daca aveti zeama de peste (dintr-un cub condimenr de peste).

Se pune totul la cuptorul fierbinte timp de 30-40 minute. Apoi adăugaţi în partea de sus de pătrunjel, cimbru, sare şi piper. E la fel de bun si cald si rece.





Recomandările noastre

5 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

    @Surac multumesc de aprecieri. Am vizionat si mi s-a parut interesant si instructiv. Felicitari.

    @alialexa2006, multumesc si ma bucur de vizita ta. Te mai astept.

    @Naina, ma bucur ca ti-am facut pofta… inseamna ca ti-a placut. Pupic.

    @Sindy, multumesc si weekend placut.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.