Reteta este asemanatoare cu Coaste de porc la cuptor.
* 1 lg pasta de rosii,
* cimbru * salvie
* usturoi uscat
*1 lingurita boia
* sare * piper
Mod de preparare:
Coastele de porc se spala si se usuca. Se amesteca bine toate condimentele pana cand rezulta un sos de contimente care se toarna peste bucatile de coaste.
Se unge fiecare bucata si se pune totul intr-un bol acoperit cu folie de plastic, care se da la rece pentru aproximativ 1-2 ore.
Apoi se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si in care s-a turnat in prealabil putina apa si se introduc in cuptor timp de 45 minute sau pana cand carnea se rumeneste si se indeparteaza usor de pe oase.
Se curata cartofii si se taie pai. Se condimenteaza cu condimente pentru cartofi prajiti. Se prajesc in ulei incins. Pentru a-i mentine calzi se scot intr-un vas Jena sau se acopera cu folie de aluminiu.
Coastele de porc se servesc calde, alaturi de cartofi prajiti si o salata de castraveti cu iaurt si marar (salata tsatsiki). Pofta buna!
You always make me so hungry with your special creations. My ultimate comfort food, and with tzatziki. I love the way you make the ribs. Love the spices too.
My relatives live in Tirgu Mures. Lots of them, all over too.
Kisses
Very good blog.
Azi am prestat si eu ,coaste la cuptor!Delicios!
@Bebedores do Gondufo, thank you!
@JANET cand le postezi? Pup!
fiul meu e innebunit dupa mancarea asta!trimite si la mine o portie!pupici